maanantai 3. lokakuuta 2011

Let the Snow White times begin

Mihin tämäkin viikko on taas hujahtanut? Tämä viikonloppu oli tavallista pidempi, koska tänään oli Saksojen yhdistymispäivä ja vapaata. Tuntuu siis sunnuntailta. Oli taas kerran mahtava ja aktiivinen viikonloppu.


Perjantaina oli Tuiren läksärit. Olin vannonut Münchenin jälkeen, että pidän määrittelemättömän tauon pullien leipomisesta, mutta kuinkas sitten kävikään... Osallistuin kylläkin vain pullien pyörittämiseen ja paistamiseen, eli siihen hauskimpaan osioon. Menivät hyvin kaupaksi ja niitä syötiinkin sitten koko viikonloppu!

Ylpeä pullanpaistaja.
Jouduttiin lähtemään baariin jo 22.30 maissa alakerran kerrostalokyttääjänaapurin takia, joka soittaa poliisit jos kymmenen jälkeen kuuluu pihahdustakaan. Siis perjantai-iltana. Päädyttiin tequilabaarin (tequilashotti ilmaiseksi jos tilaat kaljan -tarjoukset, sarjassamme tämäkään ei olisi mahdollista Suomessa, ja tequilat itsessään tais maksaa euron) kautta viimein jengin lempparipaikkaan, vähän indietyyppiseen Shockeniin ja tanssittiin jalat puhki.

Lauantaina selviydyttiin vielä uimaan Mineralbadiin. Mikä onkaan parempaa kankkusen hoitamista kuin poreallas? Tosin siihen meinaa nukahtaa... En kyllä vieläkään tajua saksalaisia uimahalleja, kaikki missä oon käynyt on niin outoja. Ensinnäkin saunasta saa maksaa erikseen ja se on kuitenkin tosi surkea. Ei siinä mitään, mutta pukukoppikäytäntö menee yli ymmärryksen. Ensin saa poletin, jolla pääsee pukukoppialueelle ja sitten on erikseen kaapit johon voi laittaa arvotavarat kolikolla. Tämän jälkeen mennään pukukoppialueelle jossa ei ole miesten ja naisten puolia erikseen, vaan kaikki on samassa. Pukukoppialue on täynnä yhden ihmisen pukukoppeja, jotka on samanlaisia kuin pukukopit uimarannalla. Täällä laitetaan siis uikkarit päälle. Tämän jälkeen voi laittaa ei-arvotavarat toiseen lukolliseen koppiin, joka lukitaan ensimmäisestä paikasta saadulla poletilla. Sitten mennään suihkuun, jotka on ainoat miehille ja naisille erikseen olevat alueet. Useimmissa suihkuissa on ovi ja lukko, vaikka mennäänkin vaan oman sukupuolen kesken suihkuun... Tämän monimutkaisen operaation jälkeen mennään vihdoin uimaan. Uimasta tullessa pitää sitten taas muistaa heittää joku pyyhe päälle suihkun jälkeen, ettei vaan vahingossa mene alasti tälle yleiselle pukukoppialueelle, vaan muistaa pukeutua vasta siinä pukukopissa. Eli suihku -> äkkiä pyyhe tai märkä uikkari takaisin päälle -> pukukoppialue jossa kaikki on sekaisin -> etsi vapaa pukukoppi -> mene lokerolle 1 -> mene arvotavaralokerolle 2 -> jätä poletti lähtiessäsi automaattiin.

Joo... En osaa edes selittää tuota ymmärrettävästi. En koskaan lakkaa ihmettelemästä sitä, kuinka saksalaisten on pakko tehdä kaikki monimutkaisesti.

Eilen mentiin vihdoin Europa Parkiin, huvipuistoon joka sijaitsee Sveitsin, Ranskan ja Saksan rajalla. Oli tosi hauskaa ja kesäinen päivä, harmi vaan että piti jonottaa noin tunti parhaisiin vuoristoratoihin ja junamatka halvimmilla lähijunilla kesti melkein neljä tuntia yhteen suuntaan. Eli suurin osa päivästä meni erilaiseen jonotteluun, odottamiseen ja matkustamiseen, ja itse Europa Parkissa oli sunnuntaista huolimatta älyttömästi porukkaa. Meitä oli yhteensä kuusi, otin itse selvää juna-aikatauluista ja vaihdoista eikä myöhästytty mistään, olin siis paras Reiseführerin ikinä.

Koko kööri.

Europa Parkissa oltiin otettu varaslähtö Halloweeniin kuukausi etukäteen. Siinä on nyt sitten maailman isoin kurpitsa, jonka sisällä oli Pumpkincoaster, joka skipattiin. Ei vaan ollut aikaa läheskään kaikkeen. Fun fact: kurpitsa on muuten saksaksi Kürbis. Ehhehheh.

"Look scared!"
Oltiin menossa Silver Star-vuoristorataan, mukana Mercedes-Benzin sponsoroimassa vuoristoradassa myös Mika.

Pakotettiin pojat poseeraamaan meidän kanssa Skandinavia-alueen portilla.
Patriotismini taisi mennä liian pitkälle? Oli vähän tylsää vuoristoratajonossa...
Paluumatkalla saatiin yhdessä junassa ilmaista Proseccoa yllättäen ja pyytämättä kahdelta daamilta, viimeisessä junassa taas vieruskaverini haukkui mut lyttyyn dönerin syömisestä, siis aivan tuntematon nainen... Oli pöyristynyt siitä, että söin nälissäni sellaista skeidaa junassa ja käytti sanaa brutaali. Mun piti alunperin ostaa tavallinen voileipä, mutta sit päätin syödä döneriä ekan kerran tämän Stuttgart-reissuni aikana. Menipä ruokahalut ainakin sen jäkätyksen jälkeen. Onnistuin olemaan fucking offensive, taas kerran.

Tänään saatettiin Tuire lentokentälle. Haikea fiilis. Nyt se on vain minä ja pojat + yksi espanjatar kampusalueella. Snow White times. Talo on jo nyt hiljaisempi. Myös kämppämme kroatialaisvahvistus lähti kotiin. Kaikki on jo menossa takaisin ja mä vasta tulin, heti hirvee hyvästelyputki. Outoa. Tänään löysin vihdoin meidän lähimetsän, grillattiin 14-19 kämppisten kanssa ja oli ihana kesäfiilis... Eihän nyt voi olla jo lokakuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti