sunnuntai 9. lokakuuta 2011

I have to do some learning, tai : Deine Beine sind nur kurze, deswegen


Ajattelin olla tänään tehokas ja produktiivinen (= kaikkea muuta mitä yleensä sunnuntaisin olen) ja kävin tänään lenkillä kaksi kertaa. Ehkä tästä toisaalta voisi päätellä, ettei mulla ole mitään elämää? Ensin kävin yksin käppäilemässä, sitten sosiaalisesti. Mikä oli virhe.

Lenkki 1: Sain kuunnella omaa huonoa musiikkiani rauhassa, hengittää raitista syysilmaa tunkkaisen huoneeni ja ikkunani alla olevan tunnelin pakokaasujen sijaan, miettiä omia juttuja, pitää taukoja ja kiroilla rauhassa ylämäessä keskenäni. Rentoutua ihan yksin ilman mitään liikaa suorittamista.

Lenkki 2: Pointti: yritin saada uusia ystäviä. Uusien ystävien bonus: saksalaisuus ja naispuolisuus tämän testosteronin seassa. Ekstrabonus: Saksalaiset kutsuivat oma-aloitteisesti ulkkarin lenkille, mitä ei tapahdu ikinä. Virhe! Unohdin taas, etten pysty puhumaan ja hölkkäämään samaan aikaan, ja että olen edelleen rapakunnossa. Kun pää sanoo ei, pitää vaan jatkaa eteenpäin, rohkaisi sakemanni. Random mies huusi perään, että tänne on tultu juoksemaan, pelkällä kävelyllä et saa aikaiseksi mitään. Vielen Dank ja silleen. Plussat: saksalaisilla oli paremmat lenkkimaastot ja järvimaisemat (katso kuva). Joku linnakin kuulemma ois ollu jossain. Miinukset: kauheat flashbackit peruskoulusta (= ajasta, jolloin vihasin liikuntaa), ja jotenkin hävetti, ettei vaan jaksa hölkätä koko ajan. Tuli jotenkin sellainen fiilis, että tuo ei ollut sellainen porukka, jolle avaudutaan kaameesta darrasta tai dönerin vetämisestä, vaan yleisin puheenaihe on "Ich muss lernen", tai kuten saksalaiset sanoo söpösti enkuksi "I have to do some learning". Mikä on toisaalta ihan ok, toisaalta... Tykkään kyllä käydä likkain kanssa jumpissa ja salilla. Lenkkeilyn suhteen mulla on vaan joku asenneongelma. Reipas kävely ja juoruilu samaan aikaan taas on tosi jees.

Musta tuntuu, että viihdyn täällä paljon enemmän poikien kuin tyttöjen kanssa. Joskus kaipaan kanssasiskojen seuraa, mutta kundien kanssa on paljon hauskempaa (= voi heittää kaikessa rauhassa tosi huonoa läppää). Miksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti