perjantai 2. joulukuuta 2011

Wir bitten um Ihre Verständnis

- We should make a sitcom called "the shit that Matleena says"
- I know: it would be like a normal sitcom, but instead of people laughing after punchline everyone would just be silent and like wtf she just said

Tuo oli ote viime perjantain keskustelusta. Nyt oon vihdoinkin menossa suomalaisten vaihtareiden bileisiin. Ehkä. Mahdollisesti. Jos ikinä löydän paikan. Tod.näk. meen yksin, kun kundeja ei edes skandinaaviblondeilla houkutella, ehkä olisi pitänyt kertoa että kyse on Ruotsi-bileistä?

Minna ja Dellu oli täällä ja boostas mun energiat uuteen sfääriin. Tai ehkä se onkin tuo punaviini ja Ritter Sport-suklaakalenteri... Täällä on joulukuuksi ihan liian lämmin. Tänään satoi.


Weihnachtsmarkt on avattu! Oon ollut siellä melkein joka päivä. Junarata ja kaikkee!

Mä haluun tonne, sinne myydään aikuistenkin lippuja :D

Suklaata! (Ostin tänään vaa'an. Joo on mässäily mennyt vähän överiksi, ilmankos vaaka näytti hassuja numeroita)

Markthalle löydetty! Joku ohikulkija kysyi multa yks päivä missä se on ja vastasin keine Ahnung. Ohikulkijat kyselee multa kaiken maailman suuntia ja paikkoja muutenkin joka päivä... Nyt tiedän, kiitos Minnan. Siel oli vaikka ja mitä.

Otin ilmeisesti baaritiskistä kuvan. Oli hauska ilta kunnes päätin suuttua kaikille Scheisse passiert.

Käytiin Dellun ja Minskin kaa Alte Schlossissa. Siis keskustan vanhan linnan museossa. Tässä pihaa. Oli kaikenlaista krääsää, kelloja, lasijuttuja ja friikkejä museovahteja. Käytiin myös Finnisches Weihnachtsdorfissa ja glögi oli uskomatonta scheissea. Liityin Suomalaiset Stuttgartissa-FB-ryhmään, tai siis lähetin pyynnön, mut ne ei huoli mua jäseneks. Story of my life.

Tässä vaihees oltiin viel liekeis Weihnachtsdorfista.

Paras kirkko ikinä ja melkein naapuris ja nyt vast löysin sen. Loppuiltakin oli hyvä, moshasin ja soitin ilmakitaraa pitkästä aikaa (ehkä ekan kerran julkisesti?) vaikkei oo enää hiuksia, vaikkei oltu ees oikeessa hevibaarissa ja Minna sanoi että mulla on hyvä tekniikka. Moshaamisessa siis.

Paras kirkko ikinä päivänvalossa. Juoksin tänään pari kolme kertaa sen ympäri. Valitettavasti se ei saanut vaakaa näyttämään uusia lukuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti