sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Toka vika wochenende

Perjantaina...

käytiin slovenialaisen kaa katsomassa tätä leffaa, luojan kiitos ei dubattuna.

Oli aika surkea, ei mikään ylläri.
Leffaan liittyvä keskustelu aussibritin kanssa:

- You have to see this movie, because Justin Timberlake is bringing the sexyback
- Why does he have to bring it all the time? Does it keep on disappearing?

Nauroin kesken toisen Skype-keskustelun...

Hävettää myöntää, mutta Justinin sijaan kuolasin tätä tyyppiä. Ja se on ysikybänen...Syytän aksenttia.


Lauantaina kävin barokkikaupunki Ludwigsburgissa. Tässä itse Ludwigsburgin Burg eli Residential Palace. Ikuistin turrebussitkin jotta kaikille tulisi selväksi, että kyseessä oli tärkeä nähtävyys. Otettiin guided tour, joka oli tosi hyvä. Linna oli varsinainen Baden-Württembergin Versailles, about 420 huonetta, kaksi kirkkoa, teatteri... Not bad.

Metsästysmajakaan ei ollut yhtään hullumpi. Ei kuitenkaan menty sisälle.


Tänään mut kutsuttiin ex tempore tekemään saksalaisia joulukeksejä, eli siis pipareita. Siinä menikin joku 6-7 tuntia enkä loppujen lopuks syönyt niitä hirveesti... Ei ollut ihan kuin suomalaisia, ihan hyviä kylläkin mutta leipominen ja koristelu oli paljon hauskempaa. Tulin vihdoin joulutuulelle, varsinkin kun telkkarista tuli jotain brittiläistä Jools Hollandin rokkikonserttia, ja konserttien katsomisesta ja pipareista tulee aina joulumieli... Itseasiassa pelkkä random-livekonsertin, oli sitten oopperaa tai poppia, töllöttäminen riittää. Jouluna telkkarista tulee muutenkin niin poikkeuksellisen hyvää ohjelmaa... Tai ainakin yritys on normaalia kovempi.

Ja mä en tehnyt noita Suomi-pipareita, ei ollut mun idea! Oli vain valkoista, vaaleanpunaista ja sinistä väriä. Vaaleanpunainen ja sininen väri olivat väriaineita, jotka sekoitettiin munanvalkuaiseen ja sokeriin, nam!

Alunperin mun piti tänä viikonloppuna siivota ja liikkua enemmän sekä lähettää satamiljoona työhakemusta. Olla siis supertehokas kun kaksi pahinta bilehilettä lähti Barcelonaan. Imuroin, kävin jonkinlaisella lenkillä ja vähän aikaa uimassa perjantaina (löysin tunnelin toisesta päästä, melkein naapurista vihdoin uimahallin, tosin pukukoppikäytännöt on edelleen perseestä ja uimatilaa toisinaan liian vähän mutta es geht) sekä lähetin tänään yhden työhakemuksen. Riittänee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti